Application for Jothidar Babu Meet
Name
*
DOB
*
Age
*
Location
*
Gender
*
--Select Gender--
Groom
Bride
Mobile No
*
Email
Rasi
*
--Choose Rasi--
Aries / மேஷம்
Taurus / ரிஷபம்
Gemini / மிதுனம்
Cancer / கடகம்
Leo / சிம்மம்
Virgo / கன்னி
Libra / துலாம்
Scorpio / விருச்சிகம்
Sagittarius / தனுசு
Capricorn / மகரம்
Aquarius / கும்பம்
Pisces / மீனம்
Natchathiram
*
--Choose Natchathiram--
Ashwini / அஸ்வினி
Bharani / பரணி
Kiruthiga / கார்த்திகை
Rohini / ரோகிணி
Mirugasirisa / மிருகசீரிடம்
Thiruvathira / திருவாதிரை
Punarpusam / புனர்பூசம்
Pusam / பூசம்
Ayilyam / ஆயில்யம்
Magham / மகம்
Pooram / பூரம்
Uthiram / உத்திரம்
Hastham / ஹஸ்தம்
Chittirai / சித்திரை
Swathi / சுவாதி
Visaka / விசாகம்
Anuradha / அனுசம்
Kettai / கேட்டை
Moolam / மூலம்
Pooradam / பூராடம்
Uthiradam / உத்திராடம்
Thiruvonam / திருவோணம்
Avittam / அவிட்டம்
Sathayam / சதயம்
Purattathi / பூரட்டாதி
Uthirattathi / உத்திரட்டாதி
Revathi / ரேவதி
Save
Cancel
Terms and Condition
Thank you for Using Enkalyanam.in , kindly become our premium member by Just Paying Rs365 and use our Services valid for 365 days and also get a chance to Meet Agasthiya Jeeva Naadi Jothidar Babu sir
First come First Serve , Candidate selection is Made by Babu sir and team
G-payNumber : 9362930040 & G-pay id :9362930040@okbizaxis
Kindly share your Recepit via Whatsapp